Använd grape tonic i dina drinkar

Du glömde ingredienserna och gästerna börjar dyka upp. Du måste inte hälla i vodka i alla hast. Om du har en Sodastream läskmaskin och läskkoncentrat så kan du göra bästa drinkarna någonsin.

Blanda drinkar med grape tonic och din Sodastream läskmaskin

Sodastream kan göra groggvirke men du måste ha alla ingredienser med i blandningen. Lös det så tidigt du kan. Vänta inte på att festen bokas in.

läsk

Du kan använda essenser som smaksätter läsken. Du kan få ihop riktigt goda smaker. Allt du behöver är maskinen som ger dig bubbelvatten och så kan du göra egen läsk.

Plocka fram dina koncentrat och gör läskmaskinen redo. Fråga gästerna vad de vill ha att dricka när de dyker upp. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Du måste inte ha kylen full av läsk.

Prova till exempel Aromhusets Indian Tonic. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Ha alternativ för barnen

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

Läskmaskinen kan även tillverka cola och julmust. Om du har en massa olika läskkoncentrat hemma så är det bara att fråga vad som önskas. Om du gör läsk i en Sodastream blir den dessutom nyttigare.

Du köper Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Aromhuset har varit med i branschen sedan 80-talet.

Kolsyra är bra att ha hemma för oförutsedda drink och- läskhändelser. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. Du kan köpa deras produkter hos Rusta.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Våga prova

Mineralvatten kan smaka väldigt gott med någon fiffig essens. Du kan kombinera hejvilt. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Viss sprit passar bättre med vissa smaker. Du kan ju även påverka vin med hjälp av din läskmaskin. Med bara ett kort tryck på din läskmaskin har du förvandlat ditt rödvin till ett mousserande vin.

Om du ska göra bål kan läskmaskinen hjälpa dig. Skapa smaker som du vill. Färgen fixar du till direkt. grape tonic Dessutom så är det lätt att fylla på bålet då det tar slut. På några sekunder har läskmaskinen fyllt på alla glasen igen.

Du blir inte beroende av din lokala butik. Du har essenserna redo och tar fram dem vid fest. Du kan bjuda in till fest när som helst. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.