Bjud på sockerdricka vid nästa kalas

Var förberedd när gästerna kommer. Då spelar rätt sorts läsk stor roll. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Sockerdricka blir aldrig fel när det är kalas hemma

kolsyremaskin

Sockerdricka är en mycket populär läsk. Det är klassiskt svenskt. De varianter som säljs idag är lite annorlunda mot de klassiska sorterna.

Alla gillar den. Den är lättsam och alltid mycket söt. Vissa flaskvarianter kan vara söta. Den variant som du gör kan ha mindre socker.

Prova Aromhusets läskkoncentrat som innehåller 80 % mindre socker. Prova också Aromhusets egen serie. Produktserierna finns att köpa hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Nu kan du göra egen sockerdricka. Den rätta smaken är vad som behövs. Det är bra om du vill justera sötman. Det kan vara bra om du ska använda den i bålet.

Smaken i sockerdricka får man genom att krocka päronsmak med citronsmak och få fram en helt ny unik smak. Under förra seklet var det Saturnus som hade ledartröjan gällande hur sockerdricka skulle smaka. Aromhuset använder den smaken idag.

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. Då är det inte så dumt att välja att använda lite mindre läskkoncentrat då du gör din egen läsk. Det resterande är inga konstigheter. Kom ihåg att inga barn ska dricka från ett bål som även innehåller alkohol!

Dricker du mycket mineralvatten?

Det finns ju dem som struntar i sockerdrickan då vi ska minska sockerkonsumtionen. Men så behöver det inte vara.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Det är inte farligt med mineralvatten. sockerfri sockerdricka Socker behöver heller inte vara farligt. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. Om man vill dra ned på socker är de sockerfria smakerna ett välkommet inslag.

Servera snyggt

Mycket handlar om hur du väljer att servera läskEN. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Smaken behöver det inte vara fel på. Servera i egna glas.

Du kan chansa att hälla upp i större tillbringare också. Prova dig fram. Krydda gärna till det.

Skär ner en bit extra citron. Våga vara vild i smakkombinationerna. Det uppfattas som friskt.