Den antibakteriell spray låter dig rengöra det mesta

Just nu är det extra viktigt med god en handhygien. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Inget hem är komplett utan en antibakteriell spray.

En bakteriedödande spray kan du använda för händer och för allt annat. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Klart att du ska ha en bra tvål.

Virus är ofta luftburna och kommer in överallt. Coronavirus kan överleva på plastföremål i tre dagars tid. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Då dör alla virus. Alla tänker inte på handtagen.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Då har du smittan på händerna igen. Men du känner dig så säker med din desinfektion att du kliar dig lite i ena ögat.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. Särskilt när det gäller corona.

Använd en bakteriedödande spray

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

En antibakteriell spray är lätt att använda. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Den har god verkan överallt.

influensa

Du kommer att använda bakteriedödande spray oftare än vad du tror. Det är bara att spraya på handtaget innan du öppnar dörren.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Det är inte konstigt om du är orolig just nu. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen och räcker länge.
Oftast kan Smittstopp leverera även när andra varumärken har slut på produkter. Det finns på nätet.