Det är goda nyheter att mycket bra glukosamintabletter finns nu för tiden att beställa på nätet för att behandla artros

Numera måste man icke acceptera artros som ett nödvändigt ont med tilltagande ålder. Det finns idag saker man kan göra för att lindra artros i leder och annat bland annat med glukosamin. Numera är inte något av apoteken de enda ställen man kan köpa bra glukosamintabletter från.

Att man ska undvika att handla glukosamintabletter på apoteken kan synas vara en ordentlig brasklapp

Om du tillhör de som har köpt glukosamintabletter på apoteket för att konstatera att de inte ger någon effekt så ska du veta att du inte är ensam. Saken är den att läkemedelsindustrin har klassat detta kosttillskott som ett läkemedel och det har gett apoteken monopol.

Monopolet har skapat en prisbild på apoteken som kraftigt överstiger vad produkten rimligen skulle kosta.

glukosamin

Det finns många underlag från studier som visar att bästa effekten uppnås vid 1500 mg (1,5 gram) per dag. Detta rekommenderade intag oavsett om det har gällt knän, artros i fingrarna eller annan kroppsdel. Men om man köper Artrox på apoteket så får man 625 mg glukosamin per tablett.

För att öka förvirringen rekommenderar apoteken max två tabletter per dag vilket är för lite enligt alla undersökningar. Hur löser man detta? glukosaminpiller för djur har inga restriktioner. Hälsokosthandeln kan ha både tabletter och pulver men kvaliten är osäker då det är avsett att ge till djur. Då finns det en klart bättre lösning online.

Den absolut bästa lösningen på apoteksproblemet med glukosamintabletter kan vara att köpa mycket bra och billiga tabletter online

GlukoPlus är ett välrenommerat fabrikat från Gelest AB. Det här är glukosamin av hög kvalitet som är till för människor. Det som företaget säljer i Storbrittanien som kosttillskott klassas i Sverige som läkemedel.

Fast numera finns glukosamin både som pulver och tabletter att handla här i Sverige från allt-fraktfritt och prisad. Etiketten säger häst eller hund men innehållet är alltså samma fina glukosamin som man som människa kan ha stor användning av.

Detta måste vara det bästa sättet att handla glukosamin till rätt pris och med hög kvalitet. Att det ovanpå allt detta är svenska butiker vi rekommenderar kan vara skönt att veta då de alltid följer svenska regler om e-handel.

Du behöver en helhetssyn på din behandling av artros för att kunna må mycket bättre

Cirka tre veckor är den tid det tar förglukosaminet att börja verka. glukosamin 750mg Detta är tyvärr den tid det tar innan din kropp börjar producera smörjmedel till dina leder. Efter den tiden försvinner eller minskar smärtorna. GlukoPlus reklam säger: Hjälper inom tre veckor.

Trots en väl utförd glukosaminbehandling kanske man får konstatera att värken inte är helt borta. För att få riktigt god effekt så är det viktigt att man får en heltäckande behandling och att man även stärker kroppen med rätt typ av gymnastik.

Sjukgymnaster, eller fysioterapeuter som de heter numera, kan visa lämpliga övningar som kan utföras i hemmet. Man kan prova om Yoga fungerar. Eller kanske en daglig promenad för att slippa värken?

Dessutom så kan man behöva ändra livsstil för att komma åt värken och bli helt fri från smärtstillande medel. Det kanske är så att vissa måste börja ta glukosamin redan i 40årsåldern eftersom lederna börjat göra ont i brist på smörjmedel.