Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men det är inget att skämmas för. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

dålig

allt-fraktfritt.se harhar 2 sprayer i sortimentet. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Den tar bort svett i 12 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men det är nog ingen större ide.

Det är ju ändå ganska billigt att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Även för skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Alla produkter är inte lika säkra att använda. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Du kommer att hålla skorna i trim.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Du sprayar ett enkelt lager. Du behöver inget mer. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Om lukten fortfarande är kvar

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Prova att byta strumpor. Byt en gång om dagen. dålig doft skor borttagare Andra kan byta flera gånger om dagen. Byt så ofta du kan.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.