Duka fram cola zero och sockerfri sockerdricka

Socker är inget vidare. Men det finns socker i det mesta. All mat du köper kryddas med socker. Cola zero finns ju, så klart.

Andra är mer hälsomedvetna och håller sig till dieter. Även om det är okej att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka så kan det vara något som man inte vill göra varje dag. Läsken blir avslagen.

Med en läskmaskin kan du göra egen cola zero

smaker

Sockerfri Cola håller bara någon dag om den köps i butik. Det dröjer inte länge. Den blir inte god att dricka.

Men det problemet slipper du med en läskmaskin. Då kan du göra läsken så som du vill ha den. När du väl köpt dina koncentrat kan du börja att göra egen läsk.

Du kan njuta av sockerfri sockerdricka eller cola zero när som helst. Då behöver du inte ha dåligt samvete.

Tyvärr har alla stora tillverkare gått i samma fälla, att tillverka läskkoncentrat så billigt som möjligt genom att använda en rad illasmakande sötningsmedel. Aromhuset går dock mot strömmen.

För alla behov

Ibland kanske andra vill ha sockerfritt? Hemmagjord Pommac faller inte alla i smaken.

Hemmaläsk är god utan socker. Du kommer att bli mycket uppskattad om du använder aromhusets sockerfria läskkoncentrat för de smakar som läsk skall smaka. Har man provat andra fabrikat innan blir man förvånad.

Då är det en stor fördel att du har en flaska eller två med smakessens som är helt utan socker. Du kan välja smaker för bubbelvatten eller för läsk.

Sockerfri läsk – när ska du bjuda på det

En läskmaskin får inte begränsa dig. Tappa upp en flaska av din favoritsmak. Känn dig för. Du kan göra eget mineralvatten till middagen.

2 droppar är allt du behöver för att få riktigt kraftiga smaker.

Du kan till och med blanda egna smaker. Alla kombinationer fungerar inte. Att köra Julmust med cola kanske fungerar men det kan också bli riktigt sliskigt. Läs instruktionerna.

För mycket smak är inte nödvändigtvis gott. cola zero nyttigt Genom att göra egen läsk spar du in på onödiga kostnader. Du får snabbt den rätta smaken. Du får din drömdryck.