Fördelar med att bruka en elektrisk cigarett som är utan nikotin

Då vi snackar om elciggen så handlar det titt som tätt om hur de kan ses som ett alternativ till vanliga cigg. Men kan man säga samma sak om en elektrisk cigg och vilka är i själva verket fördelarna med den här typen av rökning som inte kommer att giva en nikotinkick?

elekcig

cigarettpriser

Numera är det mer och mer populärt att röka el-cigg och folk är medvetna om det. Ungdomar testar oftare en elektrisk cigarett än de standard tobakscigaretterna. Ungdomar som blossar dessa nikotinfria cigaretter som saluförs i Sverige riskerar på grund av detta intet beroende. Konsekvenserna av det är mycket bra.

Du röker el-cigg när du vill och ej på grund av att du tvingas

Om du när det gäller tobakscigaretter och man nämner att man enbart partyblossar alternativt röker om du vill så verkar det icke helt uppriktigt. Eftersom det är så enkelt att fastna i tobaksblossande så bestämmer du ju näppeligen medvetet när du själv önskar röka tobak. Eftersom eciggen är utan nikotin samt icke skapar beroende så styr du själv när vi önskar blossa eller icke.

Det bör vara en angenäm upplevelse med fin arom och doft och som är lugnande. Om du blossar elcigg så kommer ingen att klanka på någon avskyvärd cigarettrök eftersom den icke existerar och du själv njuter av en fin smak från första draget. Man kan må prima av aromer så som en uppfriskande mynta, vanilj eller jordgubbe.

Ett mer prisvärt nöje utan att någon kommer till skada

Ett startkit för el cigg räcker otroligt långt. Det är jätte- mer prisvärt att blossa på sin ögonsten bland eciggen eftersom en elektrisk cigg räcker i åtskilliga dagar, detta är en fin fördel. Då man icke heller fastnar i e-cigarett så behöver du ej gå till någon eciggbutik när vi inte känner för det. e cigaretter startpaket. Goda prisbilder finns ju på internet så det är bara att handla så om vi hellre vill det.

Äger du en välfungerande el-cigg så går det att bruka den länge och utväxla e-vätska efter önskemål. Det är såklart bara och ekonomiskt att man ej måste byta maskin enkom för att vi önskar hava en pur smak. Utan nikotin så kommer det heller ej någon el cigg åldersgräns och därmed så måste man ej hålla på med olagliga saker för att få röka tobak.

Den som menar att e cigg är farligt att bruka har inte starkt stöd för detta. Den här sorten av kommentarer kommer ofta från dem som hava intresse av att folk fortsätter att röka farliga vanliga cigg hellre än att gå över till en elektrisk cigarett som är till gagn åt exakt allihop som existerar i ens närhet.

Var och en kan själva se vad som finns i e-cigg. Om e-cigarett kan hjälpa till med miskande hälsoproblem, bättre miljö på allmänna platser så har det i det långa loppet en fördelaktig effekt på det kompletta samhället.