Kan man använda sig av askorbinsyra för att bleka håret?

Kanske har du redan fått tipset om att blanda askorbinsyra med ett bra schampo och vatten för att bleka ditt hår. Men fungerar det verkligen att bleka på det här sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, men det är viktigt att förstå att man inte får samma resultat som med en kemisk blekning.

c

Använd mindre blekning om du har känsligt hår

Att byta hårfärg alltför ofta sliter på håret det kanske du har märkt. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men om man samtidigt verkligen känner för att bleka lite så kan man ju askorbinsyra KÖPA för att på ett mycket milt sätt ändra på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Även om det låter lite udda så kan man ju alltid prova.

När du får grönt hår

Att få missfärgat hår är inte kul Det bero på olika saker. Håret kan bli grönt av klor. Med lite askorbinsyra så kan du lösa det. Med det medlet så får man tillbaka sin naturliga hårfärg.

C-vitamin har många fördelar

Du vet väl att du kan använda askorbinsyra till annat också? C-vitamin bidrar med mycket gott.

Hur fungerar c-vitamin? C-vitamin har bevisad effekt mot förkylningar.

Produkten har ännu mer att erbjuda.

Många drömmer om en vacker hy

Man kan faktiskt behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Det enda du behöver göra är att blanda lite askorbinsyra i en bit vatten. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Du får en hy som ser bättre ut.

Köp alltid livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.Du kan även använda askorbinsyra invärtes.

Skälen kan vara många till att köpa askorbinsyra. Det har många användningsområden. c vitamin tillskott Med c-vitamin ser du alltid som bäst ut. Det här är verkligen en produkt som man behöver i varje hem.

Tänk på att bara använda askorbinsyra av bra kvalitet. Om den blivit gul är den förstörd. Då den är billig är den smidig att köpa in.