Kan man få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

I takt med att coronaviruset fortsätter att spridas i samhället vill allmänheten lära sig mer om virusskydd. England och Sverige har försökt att hantera coronaspridningen på ett likartat sätt. Svenskarna kan därför tro att de måste ha ett bättre immunförsvar för att klara av att mota bort ett coronavirus.

Coronavirus finns överallt

Det kan vara svårt att undvika att bli smittad då viruset finns i samhället. Alla kan vara sjuka, det kan till och med vara så att du har coronavirus utan att veta om det. Barn som går i skolan kan verka helt friska men de går omkring och smittar andra med viruset.

Du måste vara smart om du vill slippa coronavirus. Du måste använda olika typer av desinfektion. Du behöver bara köpa en antibakteriell handtvål för att få fullgod handdesinfektion.

Luras inte att använda handsprit. Många virussjukdomar överlever handsprit. Spritningen dödar däremot hudens naturliga skydd mot virus så efter spritningen har dessa virus fritt fram.

Då blir man dubbelt drabbad när man väl för en virussjukdom. Använd alkoholfri katjonisk handdesinfektion istället.

Bakteriedödande tvål tar bort de flesta virus. Se till att du gör på samma sätt när du är hemma. Visa dina barn hur man tvättar händerna på ett effektivt sätt för att döda virus. Glöm inte att köpa rätt sorts antiseptisk tvål. Handsprit är inte det första valet i kampen mot coronavirus!

Du bör också se till att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus

Det går faktiskt att stärka immunförsvaret på ett effektivt sätt. Även om du just nu har ett svagare immunförsvar behöver du inte känna dig rädd eller uppgiven. Stress och nedstämdhet kan inverka negativt på ditt immunförsvar.

Ett bättre immunförsvar kräver att du inte lyssnar till dina rädslor i tider av kris. Tänk också på vad du äter. Det kan du göra för att fortsätta att vara frisk.

Tänk på att få i dig tillräckligt mycket av vitamin C. Det är lätt att vara efterklok, oftast kommer man på att man skulle ha tagit vitaminen för sent. Ester-C tabletterna är de bästa men man köper pulver som askorbinsyra för 1/10 av priset. Ett bättre immunförsvar hjälper även om du skulle bli smittad av coronavirus.

Riktiga hälsofanatiker brukar äta kolloidalt silver 15 ml två gånger om dagen. Kolloidalt silver kan även sprayas på frukt och grönsaker, som sedan får självtorka. Bästa märket är IONplus.

Ytdesinfektion håller dina öppna ytor rena och fria från virus

Det är även ett bra medel mot bakterier. Det finns antibakteriell spray för hemmabruk. Sprayen är väldigt mångsidig, det gör att den kan användas överallt.

Coronavirus kan överleva på vissa ytor under väldigt lång tid. Kanske är det därför som många väljer att ställa ut föremål av plast i tre dagar. Om du har tillgång till en bakteriedödande spray så kan du börja behandla direkt.

Om du har vidtagit alla försiktighetsåtgärder så har du vunnit mycket. Smittstopp Information I kombination med en bra livsstil där du får ett bättre immunförsvar kan det bli mycket svårt för coronaviruset att någonsin nå dig. Du kan ta kontroll över tillvaron genom att vidta rätt åtgärder vid rätt tidpunkt!

Det är svårt att hitta läkemedel och handdesinfektion i dessa tider. Det kan vara mycket svårt att få tag på ytdesinfektion eller andra rengöringsmedel. Man skulle kunna säga att nätbutikerna levererar det de vanliga butikerna inte kan.Prisad.se och köpapris.se är bra val.se.