Man är i behov av energi både för träningspass och vardagslitet, använd druvsocker

Det är en spridd villfarelse att druvsocker och normalt socker kan vara samma sak. Däremot är druvsocker samma som det välkända glukos som också kallas dextros. Dextros eller glukos tillhör kategorin enkla sockerarter. Dextros går mycket snabbare ut I blodet är vanligt socker och ger därmed en snabbare energikick. Inför nästa träningspass prova att lite dextros för att se om du märkder någon skillnad på din energinivå.

Av druvsocker kan man fort få mera energi.

bryggsocker

När energibufferten är tom vad gör du då? Visst har det hänt dig också att energin tagit slut eller inte räcker till ibland, speciellt kanske inför ett träningspass eller motionsrunda. Med druvsocker så kommer man snabbt igång igen, och det finns många fördelar med att använda sig av detta hellre än att äta en massa mat.

Om du behöver extra energi stoppa inte i dig en massa kakor och godis där de mesta kolhydraterna hamnar kring buken. Det räcker med ett litet piller med dextros för att man ska komma igång igen.

Kanske ger vindruvor samma effekt som dextros.

Det här sockret har fått sitt namn för att det finns i vindruvor så det är klart att man kan äta druvor för att få i sig druvsocker. Om vi fördjupar oss i ämnet koncentration så förlorar druvan klart jämfört med ett litet piller. Druvsocker är garanterat ett helt naturligt socker och skapat med fotosyntes. Om man vill påverka sitt blodsocker på ett naturligt sätt så är detta ett bra val.

Det är i alla avseenden bättre att ha ett paket koncentrerad glukos i fickan än en bärkasse med vindruvor. Om blodsockret är lågt kan det vara svårt att snabbt ta sig till närmaste vingård. Det är inget krångligt, ett par tre teskedar i din vattenflaska till träningen räcker.

Ett bekvämt alternativ numera att inhandla är att nyttja Webben för att beställa.

Med Internet är det lätt och enkelt att hitta olika druvsockerprodukter. Fler och fler inser att nätet ofta är rätta stället att hitta olika produkter till rätta priser. Exempelvis kan enkilospåsar vara ett bra alternativ.

Lägg upp ett lager med flera påsar. Många passar på att prova olika sporter på sina semestrar, har du samma tanke, kanske ett par tre påsar druvsocker får plats i resväskorna.