Många svenskar upptäcker fördelarna med Grönfri och Prickfri

Om du någon gång har försökt att få bort algväxt från hustaket så vet du hur besvärligt det kan vara. Takrengöring har aldrig varit enklare. Produkter som Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape.

Produkter som Grönfri och Prickfri har verkligen en effektiv effekt

Grönfri och Prickfri produceras av Jape. Prova att använda medlet på ytor som har skiftat färg på grund av mikroorganismer. Det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet i lösningen.

För att spara en hel del pengar och skona miljön från onödiga transporter och plastemballage kan man själv blanda en 8%-ig lösning av Bensaltensid. Bensaltensid säljs flytande som 50%-ig lösning. Använd den på säkra ytor.
Spä ut den så att det räcker till det du ska använda lösningen till. Det påverkar naturligtvis literpriset i positiv riktning.

Företag kan använda sig av Grönfri Proffs. Att blanda lika delar Bensaltensid och vatten ger samma resultat.

mossbekämpning

Det finns många märken som fungerar mot samma saker, vissa väljer att prova Påväxt-Stopp istället. Det är samma medel men till en billigare peng. Det kan skilja så mycket som 20 %. 20% billigare.

Lösningen kan användas på alla lämpliga ytor. Grönfri Proffs kan fungera lika bra det.

Resultatet blir detsamma

Det är faktiskt så att Prickfri och Grönfri är samma produkt. Effekten kan ända skilja sig en aning beroende på hur det ska användas. Fulstopp och Bensaltensid har ett starkare koncentrat.

Viktigt med regelbunden rengöring för goda resultat

Kostnaden är inte allt. ejektorspridare Prickfri ska ju hjälpa dig med städningen. Mossan försvinner direkt.

Du måste komma ihåg att rengöra ofta. Planera din vardag på ett bra sätt. Det är enklare att hålla koll på tiden då.

Det är städning på ett nytt sätt

Grönfri och Prickfri ska använda effektivt.

Bensalkonklorid är inte farligt men det är klart att du måste skydda din hud då du jobbar med medlet. Skyddsutrustningen behöver inte vara särskilt avancerad. Köp till ett par skyddsglasögon när du ändå håller på.

Man kan inte vara nog säker när man använder Prickfri. Då är du förberedd.

Glöm inte skyddsskorna. Detta oavsett vilken årstid det är och när du väljer att ge dig ut för att få bort påväxt som inte ser bra ut på ditt hus.