Många vill ha handsprit på apoteket just nu därför kan det vara brist på desinfektionssprit just nu

Den nya smittan nådde snabbt Europa och då fick alla panik. Flera har redan köpt handsprit på apoteket. Men desinfektionssprit är inte alltid den bästa lösningen. Det gäller särskilt mot corona.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. Det är väl känt att desinfektionssprit inte fungerar mot vanliga virus.

handsprit

De som ofta använder handsprit får problem med huden. Handdesinfektionsmedel med alkohol kan vara otroligt obehagliga att använda ofta.

Det kan ju tyckas märkligt att folk rusar efter handsprit mot virus som sliter på huden utan att ens ge det skydd som man är ute efter. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Genom att köpa en alkoholfri bakteriedödande desinfektion vet du att den är skonsam mot dig. En katjonisk handdesinfektion ger ett bra skydd.

Glöm inte att tvätta händerna

Om du bor själv så kanske du kan hålla smittan stången. Har du en bra handtvål och en antibakteriell spray kan du lätt se till att händer och ytor är utan farliga virus och bakterier.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Kanske har dina barn blivit smittade i skolan. Ta det lugnt. Om barnen lär sig att tvätta händerna så är mycket vunnet.

Just nu måste du byta kläder oftare. Ha kläder anpassade för att ha på sig inomhus. Kläderna är nog inte smittade då. Kläder som kan ha smitta kan behandlas med bakteriedödande spray eller kolloidalt silver då de inte tvättas i maskin.

Prova att använda sprayen på frukt. Sprayen övervinner alla virus. Bäst resultat nås med IONplus och Holistic.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Glöm inte bort ytorna i ditt hem. Det du köper med hem kan ha viruset på sig. Har du en balkong kan du ta ut alla kassar dit och sedan desinficera varorna innan de plockas in i köket.

Alla måste hålla samma rutiner. Du måste ha handtvål vid alla kranar. Tvål ska inte bara finnas i badrummet. Tvål fungerar lika bra i köket. Mycket viktigare än att jaga HANDSPRIT FRÅN APOTEKET där den ändå har tagit slut!