Måste man tala om för andra att man vill ta bort lukt?

Det är ganska vanligt med folk som klagar på medarbetare och bekanta som inte luktar gott. Fotsvett är en lukt som gör att det luktar på hela avdelningen. Men även kläderna kan lukta. Skulle du verkligen klara av att be någon om att ta bort lukt?

odörspray

Om ni har en öppen dialog så brukar det gå bra

Om du lyckas eller inte avgörs av hur du lägger upp det. Men var smart, du kan inte bara flyga på dem och säga ta bort lukt. Det kan såra. Om det vill sig illa kan du få hela avdelningen mot dig.

Ett sätt att uppmärksamma någon om att få bort dålig lukt i skor är att tala om det för dem. Du kan exempelvis styra samtalet i en viss riktning om skor. Alla kan hålla med om att dålig lukt inte är kul.

När du vet att ni pratar om samma saker kan du rekommendera- och förklara vad en luktborttagare är. Du kan berätta om hur du löste problemet genom att köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Att sprayen också fungerar mot röklukt är en bonus.

Chansen är god att din kollega som behöver ta bort lukt är medveten om detta och nu frågar dig om sprayen. Utan omsvep kan du tala om var du köpte sprayen. Du kan ju också erbjuda din egen flaska som ett första test.

Det finns också kroniska sjukdomar som gör att folk luktar illa och inte vet någon bot. Produkter som Luktstopparen kan fungera även i dessa sammanhang. Sprayen är säker att använda på kroppen och på kläderna.
I princip består den av sodavatten med lite extra mineralsalt.

Viktigt att vara finkänslig i alla lägen

Såra inte andra människors känslor. Att ta bort lukt kan vara känsligt även för dem som du känner. I ett hem så är det enkelt ordnat att ställa fram en spray som kan behandla illaluktande skor och få bort dålig lukt.

Du måste tänka dig för. Det finns förstås tillfällen då du måste agera. Du kanske har en vän som inte känner dofter och lukter. Det finns människor som har nedsatt smak- och luktsinne. De kanske har funderat på en behandling länge.

Men andra får inte höra på. ta bort dålig lukt i skor
Tänk efter före helt enkelt. Då behöver ingen skämmas för sin lukt. Tänk på hur du själv skulle reagera.

Produkter är säker att använda.

Dålig lukt är ingen orsak att också skada miljön. Det finns flera fördelar med att använda produkter som inte är farliga.

Den måste också vara säker att använda för människor. Den är enkel och skonsam att använda. Många använder sprayen som deodorant också. Sprayen kan användas på hela kroppen.