Med en luktborttagare får du fräscha skor

Det är sällan som vi har skor på oss inomhus i Sverige, de brukar oftast få stanna i hallen. Man kan ju fråga sig varför det är nödvändigt. Med en luktborttagare blir du av med lukten på nolltid.

Skor kan lukta illa men med vår luktborttagare är du saker

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Det är lätt att säga men svårt att göra. En del lukter är mindre uppenbara för den som går med skorna. Du kan fråga personer runt dig.

Om du får veta att du faktiskt sprider svettlukt med dina skor så är det dags att använda en luktborttagare som Svettluktsdödaren. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

Allt-fraktfritt.se saluförKan du köpa fotsvettsprodukter online. Vissa sprayer fungerar bäst under vissa situationer, vissa är bäst att använda exempelvis vid sport. Luktstopparen kan även används som deo och är effektiv i upp till 12 timmar.

Enbart behandling av fötterna räcker oftast inte

ta

Fokusera istället på att ta reda på källan till illaluktande skor. Det behöver inte vara så att svettlukten enbart beror på dina fötter. Om du använder syntetstrumpor så kan det vara en förklaring till dina svettproblem.

Det går självfallet att använda andra metoder mot fotsvett också. Men tänk på att problemen ofta återkommer och de traditionella metoderna är ingen permanent lösning. Om du istället använder våra produkter så får du en mer permanent lösning på dina problem.

Om du behandlar fötterna och skorna får du en bättre effekt. spraya dän fotsvett från skor De pinsamma bekymren blir som bortblåsta. Du kan vara säker på att lukten inte är skarp och att folk inte kommer att styra iväg ifrån dig då du är i strumplästen.

Samma spray har flera användningsområden

Det är smart att använda luktborttagareN till dina skor såväl som till dina andra kläder. När du är klar med att behandla skorna så kan du ju även dra en vända i källaren. Få bukt med lukten snabbt.

Varför stanna där? Låt badrummet få en genomgång och fräscha upp luften där det behövs just nu med den universella sprayen. Du sprayar i luften eller direkt på föremål som luktar.

Tänk på andra

Använd bara luktborttagare på dina egna kläder. Det är inte alltid så att den lukt som du ogillar uppfattas som problematisk av andra. Du kan såra genom att ta fram din spray och erbjuda en behandling. Det är inget vi rekommenderar.