Nu är Dolce Gusto kaffekapslar äntligen här

Självklart vill man ha kaffe. Nu kan du äntligen göra bra kaffe med hjälp av Dolce Gusto kaffekapslar i hemmet. Efter en tid har du fått kläm på det.

kapslar

Du behöver bara hälla vatten i vattentanken och sätta i kaffekapseln i maskinen. Cappuccino maskin skummar ett perfekt skum. Det hela är hur enkelt som helst och också kul.

Använd Dolce Gusto kaffekapslar på rätt sätt

Läs innantill. Du kan köpa andra varianter online. Rätt kapsel på rätt plats helt enkelt.

Dosera rätt mängd vatten innan du startar apparaten. Då kommer hett vatten att med högt tryck gå genom kaffekapseln. Vill du göra kalla drycker så måste du slå om inställningarna.

Det blir inte mycket sopor av en kapsel. Man kan bara använda den en gång. Annars får du ta en ny.

Ska du köpa en Cappuccino maskin eller inte?

Vissa väljer att använda Cappuccino maskin som det, ja. Det beror på att den inte använder mer än kapseln för att göra drycken. Du vet ju redan att mjölkpulvret följer med så det behöver vi inte skriva flera gånger.

Att Cappuccino maskin har ett annat namn har ju mindre betydelse. Det här blir mycket godare än cappuccino som du kan göra med pulver och hett vatten tack vare trycket i maskinen.

Kapslar till maskinen köps med fördel på nätet. nespresso intenso

Kaffesmaker finns i kapselform. Du vill ju inte köpa fel Dolce Gusto kaffekapslar av bara farten.

Det är passformen som avgör. Utbudet är stort och det kan vara svårt att välja rätt.

Du måste ju ha råd med det som du köper. Det är aldrig lönt att köpa billigt för att datumet snart är nått eller för att det är något skumt med kaffet. Men du bör kunna hitta kaffe med hög kvalitet och god smak till din kapsel kaffemaskin.