Nu är Dolce Gusto kaffekapslar äntligen här

Den som älskar cappuccino vill ha drycken ofta och inte bara på restaurang till dyra pengar. Prova Dolce Gusto kaffekapslar hemma. Prova dig fram.

kapslar

Tillsätt bara vatten i apparaten tillsammans med kaffet. Kaffet blir perfekt med en Cappuccino maskin. Riktigt kul och roligt helt enkelt.

Läs allt om Dolce Gusto kaffekapslar

Det följer alltid med instruktioner som du ska läsa. På nätet finns ett större lager. Se till att ha rätt grejor på plats innan du drar igång.

Dosera rätt mängd vatten innan du startar apparaten. Många gånger är det vattnet som är hemligheten. Kall dryck går också bra att göra.

Tomma kapslar kan slängas i soporna. Man kan bara använda den en gång. Du får ta en ny om du vill göra en kopp till!

Ska du köpa en Cappuccino maskin eller inte?

Om du vill kan du använda Cappuccino maskin till cappuccino men alla gör det inte. Apparaten använder ju inte så många tillbehör. Som vanligt följer mjölken med så den behöver du inte tänka på.

Du får en fin Cappuccino maskin som kan göra mycket för pengarna. Det här blir mycket godare än cappuccino som du kan göra med pulver och hett vatten tack vare trycket i maskinen.

Vill du köpa en Dolce Gusto maskin? Cappuccino maskin

Kaffesmaker finns i kapselform. Beställ rätt typ av Dolce Gusto kaffekapslar.

Slarva inte utan kolla noga. Många kan ha svårt att välja.

Priser för kapslar till kaffemaskin kan variera och om du vill ha billiga kaffekapslar bör du se på större paket. Köp efter kvalitet och inte efter lägstapris när du går och letar i afffären. Bra kaffe finns lite varstans.