Nu är tiden inne att starta eget

Om du funderar på hur du kan starta eget och erbjuda något som många är intresserade av ska du tänka Grönfri, Påväxt-Stopp, Fulstopp och Bensaltensid.

Vissa branscher är förknippade med lägre kostnader än andra. Detta har upptäckts av många men det finns utrymme för 10 ggr så många som idag.

Om man funderar på det så ser man att det är enkelt. Preparatet är hur bra som helst. Kunderna vill att du behandlar löpande. Man blir nästan förvånad.

Det här är ett jobb som många klarar av och som dessutom har en stor publik. Huset måste alltid fixas och donas med. Är du lägst i pris så är du hemma.

fri

Det har aldrig varit enklare att starta eget

Plocka enkelt bort mossa och lava med billiga produkter. En budget på ett par hundra är allt som behövs för ett lyckat jobb. Viss kringutrustning kan dock vara bra.

Det verksamma ämnet dödar mossan direkt.

Du kan expandera utanför takmarknaden också. Mossa växer ju inte bara på hustak.

När du väl kommer ut till ett jobba kan du kolla om det finns mer som skulle behöva rengöring. Många har smutsiga fasader på sina hus. Oftast är det klart på några minuter.

Det är ett enkelt sätt att sprida ut riskerna på. Du kanske redan har läst om Grönfri och vad det är för en produkt?

Det har aldrig varit lättare att tjäna pengar. Grönfri Proffs är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Prova att använda Påväxtfri Proffs också.

Det finns starkare lösningar också. Ju mer du blandar ut det ju drygare blir det.

Det är inte billigt att takbehandla direkt. Surfa runt och titta. Man får hosta upp rejält med slantar helt enkelt. Om inte ROT hade funnits så hade det varit ännu dyrare.

Dra nytta av det. 5000 kanske + ROT och du får 10000.

Mer blir det. Hör av dig till Påväxt-fri för att kolla med dem vad deras produkter kostar. Tala med säljarna om din verksamhet.

Svårt är det inte att komma igång. Deklarera på nätet. Sök engagemang hos Frilans Finans i Sverige.

Var noga i förarbetet.Googla på syna.se. Ibland kan det vara bra med förskottsbetalning.

Bilda sedan aktiebolag. Företaget tar då över ansvaret över verksamheten. Många väljer att köra utan försäkring, det är ingen bra ide. Moms och F-skatt måste så klart med.

Se hur det går. Kunder som hör av sig kan du meddela att du är fullbokad alla vardagar men kan komma i helgen. Det kan bli en bra slant.

Så hittar du kunderna!

Sätten är oändliga. När du starta eget måste du ha en plan.

Prata med webbyråer. På nätet kan du nå ut till alla. Prova lokal eller nationell annonsering.

Olika nätforum funkar också. På nätet finns det mesta.

Annonsera på stan. Lägg lappar i brevlådorna i bostadshus. Det är enkelt. Häng upp lapparna på tavlor. Butikerna har dem.

När du väl får kunder kommer dessa att skaffa ännu fler kunder till dig.
få bort svartmögel
Villaföreningar finns överallt och kan erbjudas 10% rabatt om beställningarna kommer inom en viss tid. Anmäl dig till olika hantverkssajter också.

Handla påväxtmedel till nettopris för att pressa inköpspriset ytterligare.

Så mycket kostar företagandet

Till att börja med är det smart att starta eget med en rimlig budget vilket du får när du inte behöver så mycket utrustning. Hyr utrustningen istället för att köpa den. Du kan också se om det finns starta eget bidrag som kan hjälpa dig ytterligare på traven.

Vänta med att anställa tills verksamheten har kommit igång.