Nu finns äntligen sko lukt spray

Kanske luktar dina skor illa? Då kan du behandla dina skor med en sko lukt spray. Dålig lukt är vanligt. Alla drabbas någon gång av skosvettlukt.

Få bort svettlukt från kläder utan att tvätta

dålig

Alla vill inte tvätta sina skor då kan man använda sig av denna metod istället. Fotsvett kan man mildra på olika sätt men det går sällan att helt eliminera den lukt som uppstår av vanlig användning. Sko lukt spray kan ersätta din tvättmaskin när det gäller skotvätt.

Om du inte vill tvätta dina skor så kan du också använda dig av Luktstopparen Spray. De löser problemet. Sprayen kan inte göra så mycket åt att dina strumpor luktar.

allt-fraktfritt.se säljer flera olika sprayer med många användningsområden. De säljer även produkter som lämpar sig till golvbrunnar.

Förbättra lukten med bättre hygien

Skor kan lukta av dålig hygien. Du bör byta strumpor varje dag. Den som tror att sko lukt spray fungerar mot dålig lukt i strumporna är fel ute.

Om du använder rena strumpor blir luktborttagning mer effektivt. Välj strumpor som suger upp fett. När det handlar om svett så är bomullsstrumpor det bästa. Bomullen suger upp svetten.

Så enkelt är det att få bort svett från tygskor

När det handlar om tygskor så kan du få bort lukt från skor genom att tvätta dem. Om din tvättmaskin är av nyare modell kan du prova det. Var uppmärksam på att skon kan förlora sin färg.

Om du är osäker kan du alltid använda sko lukt spray. Det är den form av luktborttagning som är mildast.

Tänk bara på att välja en spray som inte innehåller kemikalier som kan vara farliga för din hälsa. Luktstopparen innehåller bara salt och vatten. Den kan användas som deo. Då elimineras svettlukt i 10-12 timmar.

Behandla dina skor ofta

Behandla med jämna mellanrum så håller du lukten borta. Hur ofta du får spraya beror på hur stark fotsvett du har. Men ta då och då tillfället i akt att kontrollera om det luktar som det borde. Luktar det fotsvett så spraya.

Behandla innan lukten blir för intensiv. doftborttagare Du vill inte att lukten ska bli för stark. Använd sprayen på dina träningskläder också. Du vill ju inte lukta på gymmet.