Nu finns det en specialbutik med fyllda lager av desinfektionsmedel till företag och vårdinrättningar

Du kan köpa alla viktiga varor via desinfektionsfabriken.com.

Företag som behöver olika sorters desinfektionsmedel i till sin verksamhet eller för hygienen i livsmedelsindustri eller vården.

Sprayer och tomflaskor har sålt slut överallt. Alkohol, biocider och glycerin är också en bristvara just nu. Det leder till höga priser.

Om du behöver handdesinfektion eller desinfektionsmedel så kan du köpa det direkt av desinfektionsfabriken.com. Företaget säljer även C-vitamin som pulver.

Butiken drivs av Gert Strand AB som tillverkat desinfektionsmedel sedan 2008 under tillsyn av Kemikalieinspektionen och Länsstyrelsen.

Alla produkter håller premiumkvalitet. Biocider och desinfektionsmedel är i stort sätt samma sak.

bakteriedödande

Våra produkter produceras på ett annat sätt. För att desinfektionsmedlet ska vara effektivt så måste biociden kunna bryta ned smuts och andra partiklar som har ansamlats på en yta.

Produkter från Desinfektionsfabriken har en smart Smutsknäckare som dödar all smuts och bakterier.
Vi har inte snålat med tensid i våra produkter. Denna ger medlen en extremt vätande effekt och tar hand om all smuts.

Då kan biociden angripa bakterier istället.

Preparaten har en positiv laddning. positivt laddade. De flesta virus och bakterier, inklusive coronaviruset, är negativt laddade.

Medlet är snällt mot huden samtidigt som det dödar bakterier.

Hudvänlig återfuktande handdesinfektion som är skonsam mot händerna vid långvarig användning. Många tror fortfarande att handsprit hjälper mot vinterkräksjuka. Risken att smittas av dessa kvarstår och då kan man bli ett lättare offer för coronaviruset.

Hos desinfektionsfabriken.com hittar du handdesinfektion från flera olika fabrikat. Många väljer att köpa ytdesinfektion i en smidig sprayflaska. Smittstopp säljer en bakteriedödande tvål.

Genom att späda ut koncentratet kan man sänka kostnaderna. Normalt kostar det 100 kronor men ett utblandat koncentrat säljs för 20 kronor.

5 liter kan räcka till betydligt mer än 200 liter. Oftast blir det upp till 500 flaskor. Miljövinsten är enorm, man slipper kasta 500 tomma plastflaskor med sprayer eller tvålpump. För att inte tala om all dieselrök som bildas vid produktionen.

Nu är det nya tider. Förr såldes det på fat nu säljs det på flaska.

Det gör att desinfektionsfabriken kan leverera.

Vårt triple action desinfektionsmedel är särskilt anpassat för rengöringen av visir. Spraya på, vänta 20 sekunder, torka av. För mindre volymer har vi tagit fram ett 1-liters koncentrat.

Du späder enkelt ut koncentrat med lite vatten. Ett enkelt 32-liters visirbad finns också.

Desinfektionsfabriken.com servar många städbolag och vårdinrättningar.
Koncentratet är billigare än plastflaskorna.

Man rekommenderar varorna på som bästa val på coronaviruset.info.info.