Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

sodastreamer

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Smakessenser är enkla att använda och de kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Med Aromhusets läskkoncentrat får du en julmust som levererar. Det enda du behöver är en flaska med smaken. 5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak ger ännu fler liter.

Så kan du använda dina smakessenser

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Om du hellre vill ha cola-smak så kan du använda det också.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. sodastreamer Det uppskattas av din familj och vänner.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Det ändrar du med läskkoncentrat.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj de smaker du tycker om

När du beställer smaker till läskmaskinEN, köp hem de smaker som du gillar. Variera lite. Prova olika smaker beroende på event.

Din läsk blir godare än många andra. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Mixa som du vill.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.