Nu kan du gör egna etiketter på rulle

Ibland behöver du etiketter snabbt. Om du har en etikettmaskin kan du jobba med etiketter på rulle istället, det går mycket snabbare. Det finns ingen gräns för vad du kan trycka.

Det behöver inte se enkelt ut

trycka

Många blir förvånade över hur enkelt det är. Du kan till och med göra etiketter med streckkod. Det är inte svårt. Alla har nytta av att lära sig detta.

Etikettering med etiketter på rulle är kul

Med etiketter på rulle är du halvvägs där. Det finns etiketter i olika prisklasser. Du kan använda dem var du vill.

Att fästa produkterna kan ta lite tid. Du kan göra det själv eller använda maskinen. De flesta etiketter är enkla att applicera. Det är viktigt att streckkodEN är synlig.

Köp rätt etiketter till dina flaskor direkt

Etiketter till flaskor måste sitta ordentligt. Man måste alltså välja rätt typ av etiketter på rulle. Etiketten måste vara vattenfast.

Flasketiketter måste ha rätt form. Det är inte som att applicera på en burk. Etiketten får inte skrynkla. Etiketten måste fortsatt vara läsbar och det blir den då den planeras rent grafiskt på ett bra sätt.

Gör egna etiketter

Du måste svara på den frågan först. Man behöver inte vara proffs för att göra detta. En designer kan också göra snygga etiketter.

Men du kan spara pengar på att trycka och designa själv. Du kan köpa allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.se och en Epson7500G etikettfärgskrivare så kan man skriva ut olika språk på samma etikettrulle. etiketter med eget tryck Detta klarar inget tryckeri.

Brother P-touch termoetikettskrivare klarar enklare utskrifter. Gratis programvara ingår som kan skriva ut från Excel, exempelvis lageretiketter till obegränsat antal produkter.

Epson7500G skriver ut med fotokvalitet. Du kan forma etiketterna som du vill.

Du kan styra produktionen som du vill. Du kan få mycket billigare pris per etikett.

Men ibland behövs tryckeriet. Beroende på vad du ska trycka kan du behöva hjälp.

Det är ont om tid ibland. Då kan externa kostnader vara fullt rimliga. Att märka själv kan ändå löna sig. Den kan bli mycket snygg och den blir bra mycket billigare utan tryckeriets inblandning.