Nu kan man få bort kattkiss lukt utan skadliga beståndsdelar och medel

De flesta katter är rena. Så länga katten sköter sin egen hygien är det noll problem. Men ibland går det fel och det kan vara så att det är du som måste få bort kattkiss lukt.

få

Hur ska du göra? När det gäller städmetoder finns det inga egentliga rätt eller fel. Med Yokoair kan du vara säker på att inga farliga ämnen sprids.

Använd Yokoair spray för att få bort kattkiss lukt i hemmet

Med sprayer som Yokoair och Luktstopparen spray är det enkelt att få bort kattkiss lukt Yokoair är ett utmärkt val för detta. Med denna spray är dålig lukt ett minne blott.

Använd den i hemmet eller i bilen. Du kan även använda den i kattburen. Du kan använda sprayen på plädar eller möbler. Om katten har kissat på någonting så kanske du vill kasta det.

Nu behöver du inte kasta allt gammalt längre. Spraya bara med produkten och snart känner du inte lukten längre. Om du har rätt verktyg kan du bli av med lukterna.

allt-fraktfritt säljer alla produkter som du kan tänkas behöva.

Träna din katt

Kattkiss kan undvikas. För det första så är det en fördel att jobba med att lära katten att kissa på rätt plats. En kattdörr gör att katten kan kissa ute enklare.

Se till att byta sand ofta om du har en kattlåda. Du kan även använda sprayen för att dämpa lukten något. Om du köper en spray av bra kvalitet så försvinner lukten helt.

Det är förstås så att hankatter kan vara duktiga på att märka upp sina revir. Detta gäller särskilt om de inte är kastrerade. Om katten markerar på fel plats inomhus kan det betyda att den inte har kastrerats. äcklig doft i tvättmaskin Det går faktiskt att träna katter till en viss gräns.

Ta dän äcklig lukt med detsamma. När du vill vara riktigt effektiv så kan du använda sprayen. Du måste inte leva i lukt av kattkiss och därtill så blir det inte pinsamt om det kommer gäster som kanske börjar undra varför det luktar så dåligt hemma hos dig.