Ökad produktion med en modern etikettmaskin

Antal applicerade etiketter spelar ingen roll. Det är alltid en fördel att kunna jobba på ett effektivt och professionellt sätt. Har du funderat på att köpa en etikettmaskin som kan sköta din etikettering?

Det är viktigt att köpa en maskin som har kapacitet att klara uppdraget. En etikettmaskin kan vara bra att ha. De är snabba att använda.

Placeringen har betydelse

Om du placerar etiketten på fel ställe spelar det ingen roll hur den ser ut. Om streckkoden skrynklas så är den obrukbar.

Det är också därför som det är så viktigt med en etikettmaskin som fungerar på rätt sätt. Du får inte flytta på etiketten från gång till gång. SE, ta gärna en titt, en bild äger mer än 1000 ord.

Det ska inte vara svårt att placera etiketten. Det bör ske på ett intuitivt sätt då man använder sig av maskinen. Vilken sort av etikett har ingen betydelse. Det handlar om plug-and-play egentligen.

klisteretiketter

Välja rätt maskin för egen etikettering på kontor och verkstad

Det finns olika typer av maskiner för märkning. Du måste välja rätt. Läs gärna om vad andra säger innan du köper. Det kan faktiskt vara så att de enklare modellerna är att föredra.

Större volymer med etiketter för produkter

Att trycka stora volymer kostar på, då kan det vara lika bra att köpa en egen maskin. Det finns prisvärda produkter att köpa. Med manuell märkning är det lättare att hålla koll på produktionen.

Det kan finnas annan personal som kan sköta etiketteringen. Man kan också leja andra.

Du kan sköta det själv också. Du kan betala någon per styck.

Den som utför jobbet kan fakturera via Frilans Finans.

1 krona för 15 sekunder – det är vad det kostar på företaget. Lappar kan kosta så mycket som 2 kronor. Man kan utföra jobbet för 50 öre och ändå tjäna bra.

Rätt typ av klistermärken ger bättre resultat

Det är viktigt att tänka på kvaliteten. Det är viktigt så att man inte behöver göra om allt. En maskin måste ha rätt grejor för att kunna fungera. Då blir det en röra och det kan spilla dyrbar tid.

En bra etikettmaskin kräver bra etiketter. egna etiketter Papprets kvalitet kan vara avgörande. Lägg därför den tid som krävs på att hitta rätt form av etiketter för varje projekt.

En Brother P-touch direkttermisk klarar de flesta uppdrag. dustin.se är billigast.

För färgutskrifter i fotokvalitet är det Epson7500G skrivare som gäller. Den kostar lite mer att köpa in men har låga produktionskostnader. Man kan söka billigt pris på nätet.

Etikettpapper av hög kvalitet finns hos allt-fraktfritt.se.

Fråga om råd eller testa dig fram. Om det är en flaska som ska märkas så är det ju också viktigt med papper och färg som klarar fukt på ett bra sätt.