Så använder du desinficeringsmedel i bostaden

Det är viktigt att hålla rent i hemmet och på andra platser som på jobbet och i bilen. Kanske har du hört att desinficeringsmedel fungerar. Smittstopp är en produkt som du kan desinficera med.

Det spelar egentligen ingen roll vilket medel du använder för att desinficera med, huvudsaken är att det är ett desinficeringsmedel

De säljs desinfektionsmedel på nätet också. Gå inte på handspritshetsen. Många får torra händer av att använda handsprit för mycket och ofta.

Att desinficera med desinficeringsmedel är skonsammare. Många är nöjda efter att ha använt sig av smittstopp. Om du vill bli ren om händerna så fungerar tvål och vatten utmärkt.

Handsprit fungerar exempelvis inom vården. Det går att göra mycket mer än att använda handsprit.

virusdödande

Handspriten passar inte alla. Vi rekommenderar att du använder desinficeringsmedel istället.

När ytor är rena bidrar det också till att smittspridningen minskar

Lär dig om desinfektion? Man förstör bakterierna. Man får mota olle i grind helt enkelt. Därför är det viktigt att desinficera.

Det är inte bara händerna som vi bör hålla rena med desinficeringsmedel som tvål. Det är också en fördel att använda ytdesinfektionsmedel som ser till att ytor som vi berör ofta är rena och inte källor till smittspridning.

Ytdesinfektion kan enklast göras med desinfektionsspray som gör det enkelt att komma åt med desinficeringsmedel. Torka inte av ytan sedan. Använd torkpapper som sedan kastas.

På jobbet måste det vara rent också

Använd desinficeringsmedel för att desinficera alla ytor. Gör rent på alla ytor.

Men tänker du på vad som kan finnas på handtag på dörrar som du ofta rör vid? Hemma kanske risken för att det skulle finnas virus på handtagen är mindre. På jobbet är det skillnad.

Om du har sprayen med dig så kan du komma åt överallt.

Vikten av att använda bra desinficeringsmedel

Alla desinfektionsmedel är dock inte lika bra. Dessutom måste vi tänka på att ett desinficeringsmedel kanske inte dödar allt. Baktericider tar bara kol på bakterier. Det gäller med handdesinfektion också.

Oftast är det så att handspriten inte hjälper så bra i hemmiljö. desinfektionsmedel Influensa klår handsprit.

Man avrådde från desinficeringsmedel förut. Då trodde man att handsprit var allt.

Man vet ju att handspriten innehåller alkohol. Den antänder lätt. Om du måste köpa handsprit, köp den utan alkohol för att vara på den säkra sidan.

Företag köper ofta desinficeringsmedel i större förpackningar

De flesta väljer att köpa desinficeringsmedel online. Företaget Desinfektionsfabriken har ett stort utbud av produkter inom desinfektion.

För privatpersoner finns istället bolaget allt-fraktfritt.

Viktigt med godkänd och säker desinfektion

Var nog med vilket desinficeringsmedel som du väljer att köpa för att desinficera. Vissa firmor vill spara pengar genom att använda dåliga ingredienser.

Vi kan kalla denna artikel som ett test av desinfektionsmedel. Det finns gott om desinficeringsmedel som inte har någon verkan.

Handspriten är inget bra, men det vet du redan. Särskilt inte mot förkylningar.

Att tvätta händerna i tvål och vatten räcker gott. Smittstopp ger dig ett effektivt och bra skydd.

En mer skonsam metod får du leta efter. Dela med dig av din nyvunna om bakterier, desinfektion och virus till andra.