Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Under vintertid är det många som får fotsvett. Vissa lider också på sommaren då sandaler utan strumpor kan leda till en lukt som är både pinsam och obehaglig.

Men det är inget att skämmas för. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Säg ajöss till dålig lukt.

yokoair

Via allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Den tar bort svett i 12 timmar.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Allt kan inte återvinnas. Det gäller även skor. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Alla är inte hälsosamma. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Du kommer inte att skada varken dig, eller dina skor.

Applicera sprayen direkt i skorna. Lägg på ett tunt lager. Det behövs inte mer. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Därför stannar lukten kvar

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Strumpor med bomull luktar sällan.

Det är också viktigt att byta strumpor. Ett byte om dagen är bra nog. dålig doft dödare En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Även fötterna måste tas om hand. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.