Så kan du skydda dig mot coronavirus

Många är oroliga för coronavirus just nu. Din arbetsplats kan ge dig skydd mot coronavirus. Alla lovar guld och gröna skogar och det är inte säkert att det fungerar.

Många tror fortfarande att handsprit ger skydd mot coronavirus.

handtvål

Myten har levt kvar i många år. Handspriten tog till och med slut på apoteket. Trots det är vanlig handtvätt en mycket effektivare metod.

Det har visat sig att handtvålen är ett effektivt vapen mot coronavirus. Glöm alkoholprodukter. Faktum är att desinfektionssprit fungerar inte mot en förkylning, vinterkräksjukan eller influensa.

Det är vanligt att handspriten torkar ut din hy. Spriten tar bort alla naturligt förekommande bakterier. Det är känt att våra vanliga virus överlever handspriten.

Vad som är mycket värre är att alkohol torkar ut händerna. Det naturliga fetter på händerna försvinner. Går det långt kan du få svara problem med dina händer på sikt. Alkogel innehåller dessutom olika kemikalier.

Köp en vattenbaserad handsprit istället.

Köp inte mer handsprit, det behövs inte. En antiseptisk tvål, som tex. Om du vill ta död på corona så ska du använda Smittstopp.

Vanlig bakteriedödande tvål är ett måste på arbetsplatsen

Handhygien är viktigt, särskilt i dessa tider. Det spelar ju ingen roll om du är noga när alla andra slarvar. Man vill ju inte tjata om pandemin hela tiden.

En bakteriedödande tvål är ett bra komplement till handtvätt. köpa ytdesinfektion Om alla hjälps åt så kan vi klara av det.

Prova antibakteriell spray för ytdesinfektion

Nu måste alla se till att man har ett bra skydd mot coronavirus. coronaviruset är flyktigt och sprids med vinden. Var extra uppmärksam när du är på jobbet.

Använd gärna den antibakteriell sprayen för att få ett extra skydd. Om du gör det till en rutin tänker du inte på att du gör det. När du har tvättat händerna bör du ta med dig din bakteriedödande spray och spraya med den innan du tar i ett handtag.

Nu kan du även köpa antibakteriell handdesinfektion som spray. Det ger ett extra skydd om du måste ta i ytor som kan ha både bakterier och virus. Medlet tar bort allt coronavirus.