Så lätt lyckas du med din rökavvänjning

Er rökavvänjning inleds när ni bestämt sig för att lägga av med att röka. Det finns åtskilliga sluta röka tips och alla passar inte alla. Nedan listar vi några grejer man kan tänka på.

vad

Fast innan ni anmäler dej till en rökavvänjningskurs alternativt börjar tjacka olika varor så är det viktigt att du är frank med dej själv. Var frank har du beslutat sig? Men du tvingas vilja personligen. Vill du icke sluta röka är det tufft att lyckas.

E-cigg är perfekta för rökavvänjning

Många finner el-cigaretten vara till undsättning. En e-cigg skapar ånga som smakar och doftar smakligt. I Sverige så kan du i första hand införskaffa utan nikotin så vi kommer kanske att behöva någon form av rökavvänjning spray eller tuggummin för att lyckas med att lägga av med att röka. Det är en kombination som påminner om rökning utan att vara rökning.

E–cigg är mångsidig, du kan använda den överallt och det finns otaliga aromer att välja på. En el-cigg är ofarlig för andra och skadar inte dig, oavsett vart du är.

Medicin som hjälper dej med abstinensen

Läkemedel mot att sluta röka är vanliga numera. Vilket läkemedel ni skall använda beror på er belägenhet. Fråga er doktor om råd. Om man hava bristfällig motivation under tiden kan en coach bistå dej.

Har du provat hypnos mot ditt rökbegär? cigg online

Rökavvänjning hypnos är kanske icke en så utbredd behandlingsmetod men någonting du kan överväga om man icke vill nyttja läkemedel. Med hypnos så går du till botten med vad det är som gör att du så gärna vill fortgå med de skadliga cigaretterna. Otaliga väljer hypnosterapi mot sitt rökbegär.

Var dock noga med att enkom gå till en seriös individ som är beryktad för att klara av hypnosen på ett suveränt sätt. Om du går till en oseriös individ så är det som att kasta pluring i sjön och du kan aldrig förutspå om det är säkert att genomgå behandlingen.

Sluta röka tips får ni ofta online

Leta efter sluta röka tips online. Du bör fråga andra före detta rökare om deras rökavvänjning. Du bör fråga om lite allt möjligt.