Så löser du problemet med illaluktande svett

Att sportutrustning med tiden kan lukta mindre attraktivt är inte så konstigt. Hur du använder kläderna avgör hur de luktar. Så enkelt löser du problemet med illaluktande svett

svettlukt

När du använder en luktborttagare måste den ju vara enkel att använda. Du vill ju inte använda någonting som går sönder. Att ta bort svettlukt i all ära, men den får ju inte börja fräta på inredningen.

Ta tag i problemet med illaluktande svett

Att ta bort illaluktande svett är enkelt. doftborttagare
Man kan ju tvätta i maskinen förstås. Gå igenom tvättråden. Om du gör fel blir resultatet sämre.

Luktborttagare textil används till känsliga tyger. Du har en mängd luftförbättrare att välja bland.

En bra produkt ska inte förstöra dina kläder. Den ska också gå att använda för att ta bort röklukt och dålig lukt i skor. Sprayen är ju behändig på så vis att du kan ta den med dig.

Hur ofta behandla?

Det beror på. Om det är så att du inte har rengjort på länge så kan illaluktande svett sitta så djupt att det blir svårt att komma åt. Med luktborttagare textil är det inga problem.

Ibland så kan det ju vara så enkelt att du vill få bort röklukt från kvällen innan och då räcker det med en punktbehandling. Men rengör en gång i veckan. Om du behandlar efter varje användning så blir det till en vana.

Tänk dig för på gymmet

Det normala är ju att man tar bort lukter innan man går ut. Men på gymmet är det inte lika noga. Det är inget vidare.

Även om det är normalt så måste det finnas gränser för lukten. Illaluktande svett kan upplevas som oattraktivt. Detta oavsett om svettlukten kommer från dina redskap eller dina kläder.

Ta för vana att ta bort dålig lukt i kläder med jämna mellanrum. Det är något som du kommer att ha stor nytta av både på gymmet och vid andra tillfällen. Det är mycket trevligare med rena kläder.

Var finns sprayen att köpa?

Luktborttagaren finns hos allt-fraktfritt.se. Du kan även motverka dålig lukt från avloppsbrunnar.