Sverige har bara ett företag som har kunnat leverera handdesinfektion dygnet runt men bolaget syns inte i internets sökmotorer

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Det gäller även produkter som alkohol. Allt är mycket dyrare nu på grund av corona. coronaviruset.

allt-fraktfritt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
En av företagens riktiga storsäljare har varit C-vitamin som pulver.

Helt osynliga i sökmotorerna. Oftast så brukar större apotek hamna högre upp i listorna.

desinficera

Apoteken har inga produkter i lager just nu. De brukar bara kunna sälja handsprit, handsprit som inte fungerar mot vanliga virus. Det dödar inte smittan.

Oftast är det slut på alkoholfri handdesinfektion. Lagret tömdes snabbt. Nyligen godkändes desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De blir förbjudna när viruset försvinner.

Det kan bli så att folk får problem med huden istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Surfa in på allt-fraktfritt.se och köp hem allt du behöver idag.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion i 500 ml sprayflaska. Smittstopp har seglat upp på försäljningslistorna på kort tid.

På desinfektionsfabriken.com kan du bland annat köpa desinfektionsmedel.com. Det är främst en butik för andra företagare.

Du kan köpa desinfektionsmedel som kan blandas ut med vatten. På så sätt kan du hålla priset nere.
Olika vårdföretag finns bland beställarna.

För företag och städbolag finns flera sorters koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare.

Bolaget bakom produkterna heter Gert Strand AB. Företaget säljer bland annat tomflaskor och desinfektionsmedel. Men produktsortimentet innehåller många fler produktkategorier.

Produktutbudet anpassas efter efterfrågan. Oftast kan du välja på flera olika förpackningsstorlekar.

Nu kan man erbjuda egentillverkat desinfektionsmedel.

Därför har man kunnat leverera så snabbt.

Tomflaskorna kan ta slut om flera beställer samtidigt. Om du köper desinfektionskoncentrat och häller det i tomflaskor som du har hemma så slipper du köpa nya flaskor. Köper du dunkar så kan du spara upp till 70 procent.

Utvecklingstakten står aldrig still. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. ytdesinfektion spray Det går utmärkt att rengöra visir och skyddsglasögon i det också.

Den särskilda sprayen är ny. Medlet måste verka i minst 20 sekunder innan det kan torkas av.

På desinfektionsfabriken.Du kan beställa kartongvis av desinfektionsmedel på desinfektionsfabriken.com.

Produkterna motverkar det nya viruset på ett bra sätt.Gert Strand säger att det genererar en del trafik.

Från sökmotorerna kommer ingenting, enda sättet att hitta dem där är att söka på ordet Smittstopp.