Vilka produkter fungerar mot coronavirus?

Folk söker med ljus och lykta efter produkter mot coronavirus. Du kan kämpa mot denna pandemi med några mycket enkla medel. En god handhygien är viktigt.

Så enkelt är det!

Det har länge pratats om vikten av proper handtvätt för att klara sig från att bli smittad av coronavirus. Många väljer att köpa hem antibakteriell tvål. Du måste låta tvålen verka.

Använd både antibakteriell tvål och spray för bästa resultat. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Därefter sköljer du av händerna med vanligt vatten. Den bakteriedödande tvålen ersätter handspriten.

Använd bara rena handdukar. Engångsservetter kan vara ett bra tips. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Om du har otur så kan coronavirus finnas på jobbet

Allt måste desinficeras. Du kan ju ha tvättat dina händer noggrant för att sedan på en gång få virus på dem från ett handtag. Man måste även vara noga med hygienen på jobbet.

Plastade ytor gör att coronavirus kan överleva längre. Forskare säger att det rör sig om upp till tre dagar. En antibakteriell spray för ytdesinfektion kan hjälpa. Det är lätt.

desinfektionssprit

Du kan också behandla ytor på saker som du plockar med dig från butiken på detta sätt. Sprayen kan användas överallt. Produkter mot coronavirus är så enkel att använda.

Immunförsvaret och sunt förnuft

C-vitamin stärker immunförsvaret, att börja ta C-vitamin i förebyggande syfte är det bästa. Preparatet finns även som pulver.
Något gram om dagen räcker. Oftast gör det nytta långt tidigare. Rekommendationerna skiljer sig åt beroende på vem man frågar.

Kolloidalt silver är ett kosttillskott i USA men inte längre i Sverige. aseptik Det är inte helt klarlagt om medlet fungerar. Annika Dahlkvist skriver mycket i ämnet.
När spraya kolloidalt silver har självtorkat är det säkert att äta. Dödar alla virus. IONplus säljer som smör.

I TV ger Anders Tegnell goda råd, han låtsas som att allt är frid och fröjd. Snart kan ingen följa de rekommendationer som utfärdas. Försök att hosta i armhålan.
Coronaviruset kan leva upp till 3 dygn på ytor, där det hamnar när man stöter mot något. Detta råd gav Anders Tegnell redan under svininfluensan för 10 år sedan. Använd sunt förnuft och ta med lite näsdukar eller servetter. Vi har gett dig några exempel. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hur väl fungerar handskar och ansiktsmasker mot coronaviruset?

Handskar är en produkter mot coronavirus. Handskarna är bra att ha och dessa kan du till exempel använda då du går och handlar. Köp rätt produkter direkt. Försöka att inte röra vid dig när du har handskar på. Då gör den ingen nytta eftersom coronavirus kan ta sig in i din kropp på detta vis.

Skyddet som du använder måste ha rätt säkerhetsklass. Oftast är det bara medicinsk personal som har tillgång till rätt skyddsutrustning. De produkterna är lika effektiva som en halsduk.

Ett tips är att tänka mer på vad du gör med dina händer. Om du använder en bra handdesinfektion så har du vunnit mycket. Kom bara ihåg att tvätta händerna.